Veelgestelde vragen

Kan ik items toevoegen aan een bestaand order?

Het is niet mogelijk orders te combineren of items toe te voegen aan een bestaand order. Als u wil dat al uw items samen toekomen, moet u uw order annuleren en een nieuw order plaatsen.

Hoeveel bedragen de verzendingskosten?

Bestellingen binnen België
minder dan 60 euro: 5 euro verzendkosten
meer dan 60 euro: gratis verzending

Internationale zendingen
15 euro verzendkosten

Hoe lang duurt de levering voor mijn bestelling?

De standaard levering varieert tussen de 2 en de 5 werkdagen. Wij zijn jammer genoeg niet in de mogelijkheid 1 dag-leveringen te doen. Bedankt voor uw begrip. Voor buitenlandse zendingen varieert de levering tussen de 5 en 10 werkdagen.

Als er wordt betaald met een overboeking, dus niet rechtsreeks via onze webshop, kan de levertijd vanzelfsprekend nog oplopen afhangend van wanneer u de overschrijving doet, bij welke bank u zit en wanneer het geld op onze rekening verschijnt.

Canvassen:
Aangezien de canvassen per stuk worden gemaakt, kan de levertijd oplopen tot 7 werkdagen. Uiteraard doen wij ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden en zo snel mogelijk te leveren.

Zijn er nog plaatsen waar ik negenduust kledij kan kopen?

Negenduust is nog te koop in de 9K shop op Dok Noord, The Fallen Angels in de Jan Breydelstraat en in de Brooklyn Store in de Veldstraat, uiteraard in Gent. Dit gaat echter over een beperkt deel van onze collectie. In onze webshop vindt u het volledige aanbod van Negenduust. Hou er ook rekening mee dat prijzen in webshop en winkels kunnen variëren.

Er ontbreekt een item in mijn levering.

Ontbreekt er een item in uw levering? Aarzel niet ons te contacteren! Onze fout wordt zo snel mogelijk rechtgezet, zonder extra kosten voor u. Mailen mag naar info@negenduust.com of via contactformulier op onze website.

Hoe stuur ik (een deel van) mijn order terug?

U kan het order terugzenden naar Bomski&Bomski, Kliniekstraat 88, 9050 Gentbrugge. Dit binnen de 7 dagen na ontvangst. Het product dient onbeschadigd en ongedragen te zijn. Als het om een fout van onze kant gaat, worden de verzendingskosten terugbetaald. Zo niet, betaalt u zelf de verzendingskosten. Wij zijn in machte elke terugzending te weigeren als die niet voldoet aan voorgaande eisen.

Producten die te groot of te klein zijn aangekocht kunnen steeds geruild worden. Producten die aangekocht zijn worden niet zonder reden teruggenomen en -betaald.

Bij problemen mag u mailen naar info@negenduust.com of via het contactformulier op onze website.

Hoe kan ik betalen?

We bieden verschillende methodes voor betaling aan: Bancontact/MisterCash, Visa, MasterCard, Paypal, iDeal (Nederland), Belfius Direct Net & KBC/CBC Payment Button. Alle transacties worden verzekerd en beveiligd door het veilige en betrouwbare Mollie betalingssysteem.

Zijn mijn gegevens op deze webshop veilig?

Ja, deze webshop is veilig! Alle gegevens van uw account, bestellingen en betalingen worden verwerkt via een beveiligde SSL-verbinding. Deze verbinding is versleuteld en kan dus niet door derden opgepikt worden.