Hoe groot is de kledij? (matentabel)

SWEATER

HOODY

T-SHIRT MAN

T-SHIRT VROUW

Mijn cadeaubon of kortingscode werkt niet!

Een cadeaubon of gift card is iets anders dan een kortingscode.

Beiden worden ingegeven bij het afrekenen maar in een verschillende box. Gelieve dus goed te kijken voor de correcte box.

Als er zich toch nog een probleem voordoet, aarzel niet om ons te contacteren via info@negenduust.com.

Hoeveel bedragen de verzendingskosten?

Bestellingen binnen België
minder dan 60 euro = 3 euro verzendkosten
meer dan 60 euro = gratis verzending

Internationale zendingen
Hangt af van de regio in de wereld.

Ik woon in Gent, kan ik elders kopen of afhalen?

Het is mogelijk producten af te halen in Oostakker Lourdes (vlak aan het Boerenhof en de grotten) na afspraak. Een afspraak is te maken via info@negenduust.com.s

Negenduust is een webshop en heeft dus geen fysiek verkooppunt.

Kan ik items toevoegen aan een bestaand order?

Het is niet mogelijk orders te combineren of items toe te voegen aan een bestaand order. Als u wil dat al uw items samen toekomen, moet u uw order annuleren en een nieuw order plaatsen.

Hoe lang duurt de levering voor mijn bestelling?

De standaard levering varieert tussen de 2 en de 7 werkdagen. Wij zijn jammer genoeg niet in de mogelijkheid 1 dag-leveringen te doen. Alvast bedankt voor uw begrip. Voor buitenlandse zendingen varieert de levering tussen de 5 en 15 werkdagen.

Uiteraard doen wij ons best om de levertijd zo kort mogelijk te houden en zo snel mogelijk te leveren!

Als er wordt betaald met een overboeking, dus niet rechtsreeks via onze webshop, kan de levertijd vanzelfsprekend nog oplopen, afhangend van wanneer u de overschrijving doet, bij welke bank u zit en wanneer het geld op onze rekening verschijnt.

Er ontbreekt een item in mijn levering.

Ontbreekt er een item in uw levering? Aarzel niet ons te contacteren! Onze fout wordt zo snel mogelijk rechtgezet, zonder extra kosten voor u. Mailen mag naar info@negenduust.com.

Hoe stuur ik (een deel van) mijn order terug?

Producten die te groot of te klein zijn aangekocht kunnen geruild worden. Wel worden alle producten per stuk gemaakt èn wij zijn een klein bedrijf. U begrijpt dus dat we wissels tot een minimum willen beperken. Producten die aangekocht zijn, worden niet zonder reden teruggenomen en -betaald. Er kan in bepaalde gevallen een terugbetaling geregeld worden in de vorm van een kortingsbon met het desbetreffende bedrag.

Unieke stuks op vraag of op maat gemaakte zaken zoals de Blue White met naam, kunnen niet geruild worden. Ook stuks die worden aangekocht door afhalen kunnen, tenzij expliciet afgesproken, niet geruild worden.

U kan het order terugzenden naar Bomski&Bomski, Augustijn Moreelsstraat 20, 9041 Gent. Dit binnen de 7 dagen na ontvangst. Het product dient onbeschadigd en ongedragen te zijn. Als het om een fout van onze kant gaat, worden de verzendingskosten terugbetaald. Zo niet, betaalt u zelf de verzendingskosten. Wij zijn in machte elke terugzending te weigeren als die niet voldoet aan voorgaande eisen.

Bij problemen mag u mailen naar info@negenduust.com of via het contactformulier op onze website.

Hoe kan ik betalen?

We bieden verschillende methodes voor betaling aan: Bancontact/MisterCash, Visa, MasterCard, Paypal, iDeal (Nederland), Belfius Direct Net & KBC/CBC Payment Button. Alle transacties worden verzekerd en beveiligd door het veilige en betrouwbare Mollie betalingssysteem.

Zijn mijn gegevens op deze webshop veilig?

Ja, deze webshop is veilig! Alle gegevens van uw account, bestellingen en betalingen worden verwerkt via een beveiligde SSL-verbinding. Deze verbinding is versleuteld en kan dus niet door derden opgepikt worden.

Hoe was ik mijn kledij het best?

Wij raden aan om alle kledij binnenstebuiten te draaien als het gewassen wordt. Zo blijft de kledij het langst in goede staat. De sweaters en t-shirts worden best NIET in de droogkast gestoken. Onze kledij is van zal niet krimpen, maar op die manier blijft de opdruk het langst in topconditie.