Schoenen voor het goede doel

Schoenen voor het goede doel

Negenduust biedt “one of a kind”

schoenen aan voor het goede doel

Lokaal kledingmerk Negenduust probeert elk jaar iets terug te geven aan de Gentenaars. Zo gaven ze bijvoorbeeld al dozen kledij aan de Gentse daklozen, steunen ze lokale initiatieven en gaven vorige jaar speciaal ontworpen t shirts aan School Balans voor het Wereldkampioenschap Broodoosvaren.

“Dit jaar gaan we een stap verder met onze betrokkenheid bij school Balans. In plaats van de traditionele route via De Warmste Week, hebben we ervoor gekozen om rechtstreeks te sponsoren. Zo willen we verzekeren dat de opbrengsten snel en effectief kunnen worden ingezet door de school, met name voor het ‘Brooddoos Nodig’-initiatief,” benadrukt Thomas Beyls van Negenduust.

We hebben een unieke actie op poten gezet” gaat Thomas verder “en we verkopen “one of a kind” Negenduust schoenen aan de hoogste bieder. Er zijn 12 verschillende schoenen en er wordt slechts 1 paar gemaakt per soort schoen. Je bent er dus zeker van dat je unieke schoenen hebt die niemand anders heeft. Én je steunt nog eens een goed doel ook.”

Door deze directe sponsoring wil Negenduust niet alleen financiële steun bieden, maar ook een blijvende impact hebben op het welzijn van kansarme leerlingen. De keuze voor een directe samenwerking weerspiegelt de wens om nauw betrokken te zijn bij de lokale gemeenschap en het bijstaan van school Balans in hun inzet voor het goede doel.

Bieden is hier twee weken mogelijk. Van donderdag 07/12 tot op kerstavond tot en met zondag 24/12.